عناصر تشکیل دهنده
درصد مواد تشکیل دهنده
| ویتامین A | 18000 میلی گرم |
| ویتامین D3 | 1500 میلی گرم |
| ویتامین E | 200 میلی گرم |
| ویتامین K3 | 0.25 میلی گرم |
| پروتئین خام | %32 |
| چربی خام | %14 |
| فیبر خام | %3 |
| مواد معدنی | %8 |
میزان مصرف بر حسب وزن
| وزن / کیلو | میزان مصرف روزانه |
| 1 – 5 | 40 – 130 |
| 5 – 10 | 130 – 210 |
| 10 – 20 | 210 – 360 |
| 20 – 30 | 360 – 480 |
| 30 – 40 | 480 – 600 |
| 40 – 50 | 600 – 710 |
| 50 – 60 | 710 – 810 |

